roenne-lejligheder.dk: Lejlighed i Rønne

Lejlighed i Rønne

Om Rønne

Rønne er den største by på Bornholm, og har 13.780 indbyggere i 2019. Rønne har mange vigtige funktioner, herunder både Bornholms Hospital, Campus Bornholm, forsyningsselskabet Bornholms Energi og Forsyning, avisen Bornholms Tidende, og administrationsbygninger for regionskommunen.

 

Virksomhed i Rønne

I Rønne er der gode erhvervsmuligheder inden for blandt andet skibsfart. Rønne er Bornholms vigtigste havneby mod vest i Østersøen.

 

Værd at besøge i Rønne

-          - Bornholms Rovfugleshow

-          - Hjorths Keramikmuseum

-          - Kræmmerhuset kunsthåndværk

-          - Rønne Havn

-          - Torvehal Bornholm

 

Rønnes geografi

Rønne er Bornholms vigtigste havneby mod vest i Østersøen, og der er både indenlandske færgeforbindelser til Køge samt udenlandsruter til Ystad i Sverige, Sassnitz i Tyskland og Swinoujscie i Polen.

 

Links om Rønne

-          Om Rønne på Wikipedia

-          Link til Rønne Kommune

-          Kort over Rønne

-          Erhvervslokaler i Rønne

-          Søg erhvervslejemål i Rønne

Søger du bolig? Som bolig-søgende kan du få information om alle de byer og bydele der er relevante for dig. Klik på det område du søger for at læse mere om området, og du finder nyttig viden som er relevant uanset hvilken type bolig du søger - ejerbolig, andelsbolig eller lejebolig - hus/villa/rækkehus, lejlighed, værelse eller fritidshus/sommerhus.

Søger du lejlighed?

Leder du efter en ny lejlighed - ejer-, andel- eller leje? Så kan vi hjælpe. I højre side kan du oprette en søgning efter lejlighed til leje eller lejlighed til salg. Du kan også se en oversigt over de mange ledige lejligheder på markedet lige nu.